Wie ben ik

Ik ben Coby Vaandrager-Sijl, getrouwd en moeder van 2 jongens. Ramon is geboren in 2009 en Manuel in 2012. Uiterlijk lijken ze als 2 druppels water op elkaar maar innerlijk zijn ze totaal verschillend, allebei uniek.

Al heel mijn leven ben ik gek met kinderen en dit is onder andere de reden dat ik graag met kinderen werk. Een andere reden is dat ik het elk kind gun om in hun eigen kracht te staan waardoor ze zich goed voelen en gelukkig zijn. De kinderen zijn puur, eerlijk en oprecht.

Als gediplomeerd kindercoach wil ik kinderen begeleiden in het ontwikkelen, ervaren en zien van hun eigen kwaliteiten en talenten. Ieder kind is uniek en ieder kind bezit van nature een geweldige innerlijke kracht die ze zich af en toe weer opnieuw mogen gaan herinneren. Dit proces wil ik graag samen met de kinderen bewandelen.
Kinderen kunnen de wereld anders zien en ervaren dan volwassenen en voor hen is het fijn om zich prettig te voelen in hun dagelijks leven, thuis, op school, na-schoolse aktiviteiten, vrije tijd, met andere woorden, altijd. Dat ze mogen zijn wie ze echt zijn.